Jurnal Arădean

Cotidianul Jurnalul Arădean ajunge la abonaţi la prima oră a dimineţii datorită reţelei proprii de distribuţie precum şi cu ajutorul poştei. În judeţul Arad avem 24 de distribuitori de presă prin reţea proprie, oameni cu ajutorul cărora, la prima oră, Jurnalul Arădean este in cutia poştă a fiecărui abonat.

Avem o reţea proprie bine dezvoltată, mai ales în oraşul Arad. În judeţ avem transportatori pe fiecare rută care duc cotidienele în localităţile unde avem abonaţi.

Distribuitorii sunt foarte importanţi pentru noi, deoarece ei sunt cei care păstrează legătura între abonat şi ziar, respectiv cei care înmulţesc tabăra abonaţilor. Mai mult decât atât ei fac şi  abonamente noi.

În viitorul apropiat dorim să avem încă un ajutor, colegi noi la departamentul call center, care la rândul lor lor ne-ar ajuta să creştem numărul de abonaţi atât la ziarul tipărit cât şi la cel digital.

Pe lângă toate acestea funcţionează şi un webshop unde se pot face online, la Jurnalul Arădean, atât abonamente tipărite cât şi digitale. Avantajul abonamentelor online este de a fi la curent cu noutăţile la prima oră a nopţii şi din cele mai diverse domenii.

Rugăm fiecare cititor să se adreseze cu încredere cu orice problemă, reclamaţie, propunere etc. prin telefon, e-mail sau personal.

Difuzare:

Telefon: 0257/212–032


Șef distribuție:

Cristian Sulințan

Telefon: 0720–400–350

E-mail:  cristian.sulintan@informmedia.ro


Ziare digitale:

Telefon: 0735–556–546

E-mail:  teodora.avram@informmedia.ro


Plata abonamente online:

https://aboshop.jurnalaradean.ro